„Barbė ir Openheimeris“

  • Paskelbė : Vilma Milienė
  • Paskelbta: 2024-03-16
  • Kategorija: Renginiai

Dalinamės su jumis kovo 8 d. Vilniaus „Minties“ gimnazijoje vykusio šimtadienio vakarinės dalies akimirkomis!

Renginio svečiai susirinko į inovatyvią konferenciją, kurios metu buvo apdovanoti dvyliktokų sukurti šiuolaikinės barbės šablonai. Šimtadienio tema „Barbė ir Openheimeris“ kvietė rinktis ryškius, filmų įkvėptus įvaizdžius ir jų pastangos buvo įvertintos – šeši ketvirtokai buvo apdovanoti už geriausius vakaro kostiumus.

Šventės vedėjai buvo nuotaikingai nusiteikę, išklausėme keletos pranešėjų, iki kol staiga scenoje pasirodė fizikos profesorius su savo eksperimentais… 

Pasirodo, jis turėjo kitokių planų ir netikėtai atsiradę jo asistentai kaip reikiant įbaugino renginio svečius: užrakinę salės duris iš susirinkusių žmonių pradėjo rinkti jų DNR: pirštų ir lūpų antspaudus, netgi plaukus, ir visa tai norėjo panaudoti barbės kūrimui.

Barbės jautė pavojų, nes joms buvo pasakyta, jog jų laikas atėjo į pabaigą. Įbauginta vedėja veržėsi lauk, bet durys buvo užrakintos. Laimei, mūsų ketvirtokai – rytinės dalies herojai nepasimetė ir išdrįso pasipriešinti ir sustabdė profesorių bei jo piktus kėslus!

Viso renginio metu vyko tiesioginė transliacija.  

Muzikos kūrinius dovanojo gimnazijos grupė „Gerai tirpsta“, o renginį vainikavo diskoteka su prie DJ pulto stovėjusiu trečios klasės mokiniu Romanu

Ačiū kiekvienam prisidėjusiam prie šventės įgyvendinimo ir už kiekvieno šventės dalyvio šypsenas bei šiltą energiją. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos