"Matinée 2024 - a Visit to the World of Greek Myths"

  • Paskelbė : Vilma Milienė
  • Paskelbta: 2024-03-07
  • Kategorija: Renginiai

,,Matinée 2024" - mūsų  mokymosi kelionės atspindys, kupinas iššūkių, idėjų, talentų ir, žinoma, nuostabių susitikimų. Mes ne tik mokėmės, bet ir pajutome bendruomenės susitelkimą.

2024 kovo 5 d. „Minties“ gimnazijoje vyko ypatingas renginys, jau spėjęs tapti tradicija.  Renginy "Matinée 2024 - a Visit to the World of Greek Myths" dalyvavo svečiai iš Vilniaus „Ryto“, Vilniaus „Ąžuolyno“, Vilniaus „Žėručio“ , Vilniaus Vydūno progimnazijų,  ir, žinoma, Vilniaus „Minties“ gimnazijos mokiniai. Šiame renginyje anglų kalba žaismingai ir kūrybingai aptarėme ir tyrinėjome senovės graikų mitus. Šeimininkai ir svečiai vaidino graikų mitologijos scenas. Pertraukėlių metu buvo galima pasivaišinti puikia arbata. Visiems svečiams buvo įteiktos simbolinės dovanėlės.

Šis renginys atvėrė duris į graikų mitų pasaulį, leisdamas dalyviams daugiau sužinoti apie senovės graikų dievus ir jų įtaką kultūrai. Projektas ugdė kūrybiškumą, smalsumą, viešojo kalbėjimo įgūdžius. Ši diena ne tik pripildė mūsų širdis žinių, bet ir paliko neišdildomą įspūdį.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos