Vilniaus „Minties“ gimnazijos ir ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto sėkminga patrnerystė

  • Paskelbė : Vilma Milienė
  • Paskelbta: 2021-09-27
  • Kategorija: Renginiai

Mūsų gimnazija šiais mokslo metais prisijungė prie ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Verslo klasės projekto.  Šio projekto tikslas - paįvairinti ekonomikos bei verslumo pamokas. Visų klasių mokiniai turės galimybę dalyvauti ISM dėstytojų iš Lietuvos bei užsienio pamokose verslumo, ekonomikos, rinkodaros, karjeros planavimo temomis, II gimnazijos klasių mokiniai turės galimybę gauti  profiliavimo paslaugą, o IV gimnazijos klasių mokiniai -  pagalbą renkantis studijų kryptį.

Pirmas šio  projekto renginys įvyko  rugsėjo 23 dieną - gimnazijos IV klasių mokiniai dalyvavo ISM rektoriaus Daliaus Misiūno paskaitoje „Kas paverčia svajones realybe“ ir ISM studentų priėmimo vadovės Aistės Rimkutės  paskaitoje „Kaip pristatyti save: CV ir motyvacinio laiško rašymas“.

Paskaitų metu buvo diskutuojama apie svajones ir planus, asmeninių tikslų siekimą. Abiturientai turėjo galimybę susipažinti su CV ir motyvacinio laiško rašymo ypatumais - kokius pasiekimus, žinias ir patirtį reikėtų akcentuoti, kaip kūrybiškai atskleisti savo stipriąsias puses, lūkesčius ir motyvaciją. Tikimės, jog šis projektas skatins mokinių smalsumą, norą siekti savo svajonių ir tikslų.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos