Vilniaus miesto bendrojo ugdymo mokyklų prevencinis renginys „Vienam džiaugtis liūdna“

  • Paskelbė : Vilma Milienė
  • Paskelbta: 2021-03-24
  • Kategorija: Renginiai

2021 m. kovo 22 dieną Vilniaus „Minties“ gimnazijos Ic klasės mokinių grupė dalyvavo  Vilniaus miesto bendrojo ugdymo mokyklų prevenciniame renginyje „Vienam džiaugtis liūdna“.  Renginio metu paminėta, kad kovas skelbiamas Sąmoningumo didinimo mėnesiu BE PATYČIŲ 2021.  Renginio metu ZOOM darbo kambariuose dalyviai diskutavo apie savo ir kitų renginio dalyvių  panašumus ir skirtumus. Vardino savybes, kurių reikia, kad sklandžiai vyktų komandinis darbas. Taip pat svarstė, kas sukelia stresą ir dalinosi patarimais, kaip sėkmingai jį įveikti.

Prevenciniame renginyje dalyvavo Vilniaus ,,Minties“ gimnazijos, Vilniaus Gerosios Vilties progimnazijos, Vilniaus Šv. Jono Pauliaus II gimnazijos, VGTU inžinerijos licėjaus, Vilniaus Pilaitės gimnazijos, Vilniaus Salomėjos Nėries gimnazijos ir Vilniaus Jono Basanavičiaus gimnazijos komandos.

Atsiliepimai po renginio, su kuo išeinu: „su supratimu, kad ir kiti jaučiasi taip, kaip aš“; „su naujais patarimais, kaip kovoti su stresu“; „su naujais įspūdžiais ir gera nuotaika“; „su žiniomis iš kitų mokyklų, kaip jiems sekasi“; „su naujomis pažintimis“; „su gera nuotaika ir puikiais prisiminimais“; „su dėkingumu ir naujomis pažintimis“; „su mažesne kalbėjimo baime“; ,,su didesne motyvacija“; „su geresne nuotaika“; „su džiaugsmu ir naujais draugais“; „su naujomis patirtimis ir gera nuotaika“.

 

 Socialinė pedagogė  Diana Paužienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos