Vilniaus „Minties“ gimnazija pateko tarp 60 aktyviausių Lietuvos mokyklų WALK 15

WALK 15 programėlės projekte Mokyklos eina Vilniaus „Minties“ gimnazija pateko tarp 60 aktyviausių Lietuvos mokyklų, visi kartu nuėjome daugiau kaip 450 milijonų žingsnių, susitikome su WALK 15 įkūrėja motyvatore Valda Musvydaite, klausėmės paskaitų apie sveiką gyvenseną ir judėjimo naudą.

Bet didžiausias iššūkis buvo sukurti savo gimnazijos ėjimo trasą, kuria galės naudotis visi Lietuvos gyventojai. AČIŪ mūsų dvyliktokams Laurynui ir Arnui, kurių išradingumo ir kūrybiškumo dėka mes turime šią įdomią ir informatyvią trasą apie Lazdynus ir jų istoriją.

Absoliučiais nugalėtojais tapo trečiokas Alanas ir bendruomenės narė Natalija, jie apdovanoti išmaniais laikrodžiais, skaičiuojančiais žingsnius.

Gabrielė:

„Rytas prasidėjo neįprastai - tyrinėjome Lazdynų apylinkes. Žygis patiko, nes galėjome aktyviai pradėti savo dieną. Be to, buvo smagu ir naudinga sužinoti įdomybių apie gatvių pavadinimus, išgirsti pastatų istorijas. Labiausiai patiko paskutinis sustojimas prie statomo Lazdynų baseino. Čia buvusiame baseine treniravosi žinomi olimpiečiai.“

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos