Lietuvos ir Tarptautinės teniso sąjungos projektas „Teniso integracija į fizinio ugdymo  pamokas Lietuvos mokyklose ir darželiuose“. 

Šiais mokslo metais  mūsų gimnazijos mokiniai dalyvavo Lietuvos ir Tarptautinės teniso sąjungos organizuotame projekte „Teniso integracija į fizinio ugdymo  pamokas Lietuvos mokyklose ir darželiuose“. 

Šiuo projektu buvo skatinama vaikus supažindinti  su teniso pagrindais ir papildyti fizinį ugdymą teniso elementais.  Mūsų gimnazijoje viešėjo teniso treneris, jis atliko teniso pagrindų pamoką. Projekto pagrindinis rėmėjas DECATHLON padovanojo  gimnazijai tenisui žaisti skirtą inventorių. Projektą vainikavo sporto šventė SEB arenoje. Mokiniai galėjo save išbandyti violetinio kamuolio teniso  turnyre. Varžybose dalyvavo antrokai Ieva, Justas, Jokūbas ir Vaidotas. Vyko įdomios, nuotaikingos varžybos. Mūsų mokiniai užėmė 5-8 vietas. 

Mokiniai buvo apdovanoti  varžybų medaliais ir dovanėlėmis, o gimnazijai buvo įteikta PADĖKA už aktyvų dalyvavimą tarptautiniame projekte.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos